ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Elac Solano FS287 White High Gloss
Код: sFS287wh

Підлогова АС, 2,5 смуг, з фазоінвертором, номінальна/пікова потужність: 130/170 Вт, чутливість: 87 дБ, діапазон частот: 30 Гц - 50000 Гц, імпеданс 4 Ом, твітер ленточный JET V, габарити: 260 х 985 х 300 мм, вага (пара): 19 кг, колір: білий лак

64 999 грн.
Описание

Дотримуючись конструкторських принципів ELAC, творці Solano FS287 оснастили їх уславленим твітер JET5, а також СЧ/НЧ-динаміками з унікальними мембранами з анодованого алюмінію, виготовленими за всесвітньо відомою технологією AS-XR. Запорука ефективності такого дифузора – унікальна конструкція сендвіча AS-XR та особливий процес його виготовлення. Результатом стає найвищий рівень якості звучання.

Прості прямокутники з MDF у поєднанні зі злегка закругленою великою передньою панеллю формують строгий, але вражаючий вигляд, завдяки якому ці корпуси легко впишуться у будь-який інтер'єр.

Литі алюмінієві кошики виглядають ефектно та привабливо. Цей жорсткий, але легкий матеріал забезпечує механічну стабільність і закладає основу максимально точного відтворення аудіосигналу.

Фрезерування, шліфування, лак або анодування – з будь-яким оздобленням у колонках Solano поєднуються дизайн та майстерність, забезпечуючи досягнення разючих результатів.

Твітер JET5 виготовлений вручну у Кілі (Німеччина). Він добре відомий всюди у світі завдяки майстерній конструкції та здатності передавати верхи з неперевершеною точністю.

В силу застосованої технології випромінювання і якості використовуваних матеріалів JET5 здатний перетворювати аудіосигнал на звук на частотах аж до чутного діапазону 50 кГц, що виходять далеко за кордон.

Характеристики