ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Elac Solano BS283 White High Gloss
Код: sBS283wh

Полична АС, 2- смугова, з фазоінвертором, номінальна/пікова потужність: 70/100 Вт, чутливість: 85 дБ, діапазон частот: 41 Гц - 50000 Гц, імпеданс 4 Ом, твітер ленточный JET V, габарити: 190 х 331 х 248 мм, вага (пара): 8 кг, колір: білий лак

32 499 грн.
Описание

Компактні, привабливі та виняткові.
Саме ці властивості завжди були орієнтирами для розробників АС на заводі в німецькому місті Кіль. У поличних колонках Solano вони для отримання гармонійного результату переосмислюють їх, зберігаючи вірність конструкторським принципам, формам і матеріалам.

Прості прямокутники з MDF у поєднанні зі злегка закругленою великою передньою панеллю формують строгий, але вражаючий вигляд, завдяки якому ці корпуси легко впишуться у будь-який інтер'єр.

Литі алюмінієві кошики виглядають ефектно та привабливо. Цей жорсткий, але легкий матеріал забезпечує механічну стабільність і закладає основу максимально точного відтворення аудіосигналу.

Фрезерування, шліфування, лак або анодування – з будь-яким оздобленням у колонках Solano поєднуються дизайн та майстерність, забезпечуючи досягнення разючих результатів.

Твітер JET5 виготовлений вручну у Кілі (Німеччина). Він добре відомий всюди у світі завдяки майстерній конструкції та здатності передавати верхи з неперевершеною точністю.

В силу застосованої технології випромінювання і якості використовуваних матеріалів JET5 здатний перетворювати аудіосигнал на звук на частотах аж до чутного діапазону 50 кГц, що виходять далеко за кордон.

Характеристики