ПЕРЕЙТИ НА ПОЛНУЮ ВЕРСИЮ САЙТА

Акустична система Elac Carina FS 247.4 Black
Код: FS247-4bl

Підлогова АС, 2.5- смугова, з фазоінвертором, пікова потужність: 120 Вт, чутливість: 87 дБ, діапазон частот: 34 Гц - 30000 Гц, імпеданс: 6 Ом, частота налаштування кросовера: 1000 Гц /2.7 кГц, габарити: 205 x 1070 x 216 мм, вага: 16.4 кг, колір: чорний

42 499 грн.
Описание

Як і інші моделі ELAC, АС лінійки Carina оснащені твітером JET, обраним за неймовірну чистоту, динамічність та відмінну атаку.

Новий СЧ-динамік власної розробки, що має алюмінієвий дифузор з криволінійною утворюючою, бездоганно інтегрований з твитером за допомогою багатокомпонентного роздільного фільтра і створює природний, а також повнокровний звуковий простір. Сучасний вигляд та свіжий звук нових АС Carina покликані ще більше зміцнити репутацію ELAC як лідера свого класу.

Твітер JET виробництва ELAC відрізняється блискавичним відгуком та масштабною динамікою; він здатний створювати звук із по-справжньому високою детальністю. Йому притаманні мінімальний рівень спотворень, величезний запас динаміки і розширений діапазон частот. Один із найбільш легендарних твітерів у галузі завоював всесвітнє визнання завдяки бездоганній прозорості та невимушеній жвавості звучання.

Щоб забезпечити відповідність характеристик СЧ/НЧ-динаміка і твітера JET, а також гарантувати їх безшовне узгодження, було розроблено композитний дифузор зі складною криволінійною утворювальною, що дозволила винести частоту зламу поршневого режиму далеко за межі робочого діапазону випромінювача. Звукова котушка великого діаметру та збільшений магніт з вентильованим полюсом забезпечують формування видатної динаміки басів та багатий потужний звук.

Щоб розширити можливості встановлення АС та знизити рівень шуму, порт фазоінвертора у моделей лінійки Carina виходить на нижню грань корпусу.

Характеристики